Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Riserva di Fizzano

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Riserva di Fizzano ligger mycket vackert på kullarna 5 km utanför vinbyn Castellina in Chianti omgivet av bildsköna vinmarker och enorma skogar.

Högklassig vingård

Idag är Riserva di Fizzano mycket välskött och helt nyrenoverat för att skapa en komfortabel och elegant miljö bland de vinmarker som hör till den stora vinproducenten Rocca delle Macie. På deras huvudsäte kort härifrån arrangeras vinsmakning för gästerna på Riserva di Fizzano en gång i veckan. Den direkta vägen dit går på en grusväg genom vinmarker och är en vacker upplevelse i sig själv.

Restaurang, pool och barnpool

Här finns dessutom en restaurang med utomhus terrass, en härlig pool med barnpool och tillhörande terrass varifrån utsikten över vinmarkerna är helt fantastisk. På restaurangen serveras gårdens bästa viner och den goda olivoljan till inspirerande lokala och traditionella rätter. Service nivån är riktigt god och vänlig. Priserna är inte värre än att varje plånbok har råd att betala och det finns möjlighet för frukost, lunch och middag om man säger till dagen innan.

Smakfullt inredda lägenheter

Lägenheterna ligger alla i de gamla byggnader som präglas av spännande detaljerna i sten, träverk och cotto. Möbleringen är smakfull och rummen framstår trevliga och eleganta. De är alla utrustade med TV (med några internationella kanaler). Notera att man betalar tillägg för användning av bäddsofforna samt att dessa är beräknade för en person över 10 år eller två personer under 10 år.

De lägenheter som inte har egen trädgård har egna bord och stolar i skuggan av olivträden i en gemnsam trädgård, var man kan avnjuta sina måltider utomhus. Denna ligger ca. 50 meter från lägenheterna. I trädgården finner man dessutom en liten lekplats för mindre barn.

Läs om lägenheterna på Riserva di Fizzano

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map