Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Borgo Sicelle

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i det centrala vindistriktet Chianti ligger Borgo Sicelle med en praktfull utsikt över det landskap som med all rätt har gjort Toscana berömt i hela världen.

I hjärtat av Chianti

Här mellan Greve in Chianti och Castellina in Chianti möts man konstant av vinmarker, olivlundar, kullar och skog. Borgo Sicelle var en gång en liten by med egen kyrka och var befolkningen odlade de omkringliggande markerna.

Lägenheter på dagsbasis skapar flexibiltet

Det finns fortfaranda ett par bönder kvar i några av husen, och lykran står fortfarande kvar, men i de centrala byggnaderna har man nu inrett 10 lägenheter, som hyrs ut på dagsbasis vilket skapar flexibilitet för resenärer som inte önskar bo en hel vecka på samma ställe. Borgo Sicelles belägenhet är sig själv ett lysande argument till att förlägga några dagar här, för inte nog med att landskapet är pittoreskt, så är det bara 5 km till San Donato, var man kan köra på motorvägen till Siena-Florens.

Pool och andra faciliteter

Landsvägen går idag igenom Borgo Sicelle, men det är inte många, varken lokalinvånare eller turister, som tar denna väg, varför oljud från trafiken är minimalt. På gården finns simbassäng (14 x 7 m), tvättmaskin, grill, bordtennis och ett hjärtligt välkomnande. Många glädjer sig säkerligen också till att det bara är 1,5 km till landsorten Piazza, där man hittar restaurangen "Osteria alla Piazza", men så langt behöver man annars inte gå för på andra sidan vägen (sidan om kyrkan) ligger en vinbar som förutom vin serverar lättare rätter.

Läs om lägenheterna på Borgo Sicelle

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Fattoria Sant'Appiano

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map