Semesterbostad i Casale Marittimo i Toscana

Borgo Il Poggetto

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är ganska upplagt att välja Borgo il Poggetto ifall man vill bo i fridfulla och lantliga omgivningar med under 10 minuters bilfärd till stranden samtidigt som man har en pool att svalka sig i. Dessutom bor man här endast 3 km från en trevlig medeltidsstad!

Strand och pool

Bland kullarna sju kilometer från stranden vid Cecina Mare ligger Borgo il Poggetto som består av 20 lägenheter. Har man inte lust att åka till stranden för att bada finns här på stället även en fin pool på 12 x 6 meter (140 cm djup).

Lägenheter och faciliteter

Alla lägenheter är enkelt inredda och ligger med ingång på första våningen. De är alla utrustade med terrass med bord och stolar. Gården har även ett gemensamt TV-rum med satellit-TV och tvätteri.

Middagsalternativ

Naturligtvis finns det även grill, så att man kan laga mat i det fria, men närmaste restaurang ligger dock inte mer än en kilometer bort. Flera restauranger och butiker finner man i mysiga Casale Marittimo, vilket är lite mindre än tre kilometer bort. OBS: Efter kl. 22 kan man bara komma in via porten med nyckel, som ni fått vid incheckningen, så att man kan sova tryggt och bilarna kan få vara i fred.

Lägenheterna på Borgo Il Poggetto

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

är på 45 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (med fyra plattor och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och bardum med toalett och dusch. Lägenheten har egen terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser

är på 45 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (med fyra plattor och kylskåp, bäddsoffa för två personer och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch, Lägenheten har egen terrass med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Borgo San Pecoraio

Riparbella, Toscana

Agriturismo il Gheppio

Guardistallo, Toscana

Rekommendationer till dig

Populärt i Toscana

La Casina

Castagneto Carducci

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map