Agriturismo i Capolona i Toscana

Il Pozzo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården ligger ca. 15 km minuters bilkörning från Arezzo (12 km), i kommunen Capolona som är den naturliga ingången till den fridfulla Casentinodalen där turisterna är lika få som naturen är vacker.

Carla hälsar välkommen till detta lilla paradis

Gården och verksamheten bedrivs av den unga och dynamiska Carla som har fått ansvaret för detta familjeföretag. Hela gården och alla lägenheter blev nyrenoverade 2004 då stället öppnade i slutet på sommarsäsongen. Lägenheterna har blivit snyggt renoverade och man har bibehållit de karakteristiska färgerna från området och utrustat varje lägenhet med modern komfort. Det fantastiska landskapet har man dock inte gjort något med då det knappast (eller bör) göras någonting.

Välskött trädgård med pool samt gårdsrestaurang

Vid gården finns det pool och barnpool, en stor välskött trädgård med gott om plats för alla samt ett grillområde så man själv kan laga till måltiderna under bar himmel då den lilla restaurangen på gården inte är öppen. Detta trevliga lilla matställe som 3 - 4 gånger i veckan erbjuder traditionella toscanska rätter till kvällsmat (det är absolut värt att prova då hela familjen samlas med gästerna och de bästa råvarorna från området serveras).

Omgivningen och egen produktion

I närheten finns ett idrottscenter (1 km) med tennisbana, golfbana (15 km) med 9 hål precis vid den lilla medeltidsstaden Poppi. I det lilla samhället ca. 1 km från gården finns närmsta inköpsmöjligheter med bl.a. en slaktare som erbjuder gris- och oxkött av mycket bra kvalitet. Dessutom producerar gården själv olivolja av bästa kvalitet som går att köpa tillsammans med andra produkter så som vin, grönsaker, bröd osv. Gårdens tvätteri med tvättmaskin kan användas mot betalning.

Välinredda lägenheter med egen uteplats

Lägenheterna är mycket rymliga och inredda med god smak. Varje badrum är utrustat med dusch och hårtork; varje kök har diskmaskin, brödrost, elektrisk vattenkokare, microvågsugn och italiensk kaffemaskin; i varje lägenhet finns det dessutom aircondition i alla sovrum, satellit-TV och telefonjack som även kan användas för internetuppkoppling. Till sist har även varje lägenhet en egen terrass med bord och stolar.

Läs om l√§genheterna på Il Pozzo

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Borgo di Fontebussi

Montegonzi, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map