Agriturismo i Cantagallo i Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Migliana Alloro Alloro Cannicciaia Cannicciaia Ciliegio Ciliegio Noce Noce Oliva Oliva
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Castiglioncello ligger i Bisenzio dalen mellan Migliana och Usella få kilometer från staden Prato (ca. 18 km). Annars är det 5 km till närmaste byn Vaiano där man kan köpa en glass eller äta på restaurang. Ifall man önskar variation från att laga mat i sin lägenhet, eller njuta av ägaren Lucas rätter på stället.

Boka bord och njut av gårdens egna råvaror

Luca som äger gården odlar bland annat grönsaker, frukt, olivolja och honung. Han serverar sina råvaror på ställets restaurang var gästerna kan även kan njuta av ett glas vin. Hans specialiteter är primärt kött från grillen eller i den stora stenugnen. Man ska vara uppmärksam på att restaurangen bara är öppen efter avtal, så det ska förbeställas.

Guidade vandringsturer

Vid huset finns en frodig trädgård var värden Luca har anlagt en pool och från vars terrass man ser ut över hela dalen. Det är möjligt att gå på promenad på gårdens egendom och att vandra i de omkringliggande bergen med en guide. På gården finns endast tre lägenheter och två rum som är enkelt inredda.

Lägenheterna på Agriturismo Castiglioncello

Tvårumslägenhet Canicciaia med 2 sovplatser (1:a / 2:a)

Liten lägenhet fördelad på två våningar. På första våningen finner man uppehållsrum med kokvrå och badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng.

Tvårumslägenhet Noce med 3/4 sovplatser (1:a våningen)

Lägenheten ligger på första våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå med diskmaskin och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng och två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom tvättmaskin. Trots att lägenheten har 5 sovplatser bokas den max för 4 personer.

Tvårumslägenhet Ciliegio med 3/4 sovplatser (1:a våningen)

Lägenheten ligger på första våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom tvättmaskin.

Trerumslägenhet Alloro med 4/6 sovplatser (2:a vån. / loft)

Lägenheten Allora har ingång på andra våningen och är fördelad på två våningsplan. Andra våningen består av sovrum med dubbelsäng samt TV, sovrum med två enkelsängar samt TV och badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till loftet med snedtak där man finner ett öppet rum med lågt i tak med kokvrå (två kokplattor) med litet kylskåp och två sovplatser. Vi rekommenderar denna lägenhet till kortare vistelser då det annars är svårt att finna en bostad med så många sovplatser samt fri ankomst och avresa.

Dubbelrum Oliva (utan frukost)

Rummet Olivia ligger på andra våningen och består av dubbelsäng. Det finns även eget badrum med toalett och dusch. Det finns inte något privat balkong eller terrass men du är välkommen att nyttja de utvändiga bord och stolar som finns under pergolan eller under solen vid poolen, och där du annars vill vistas i den stora trädgården.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Fattoria Sant'Appiano

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Toscana

Villa Borri

Casciana Terme

Hotel Sovestro

San Gimignano

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map