Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bucine är en liten charmerande stad belägen mellan Florens, Arezzo och Siena, vars Medeltidsborg byggdes så man kunde få kontroll över Ambradalen och skydda den strategiskt viktiga handelsvägen mellan Valdarno och Siena. Staden är belägen 207 m.ö.h. och har ca. 9.000 invånare.

När man besöker Bucine är det värt besöket att se tavlan: Madonna delle Grazie, som hänger till vänster om altaret i kyrkan Chiesa dei SS. Apollinare och borgen Galatrona. Under ett besök i Bucine kommer man snabbt fram till varför Toscana är känt för sin goda och avslappande livsstil.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Begivenheter

- I staden hålls årligt Festa di Primavera sist i april, som är ett gastronomiskt arrangemang var det utöver att man kan smaka olika rätter, hålls teaterföreställningar, musikinslag och andra föreställningar.
- Mitt i juli hålls det Festa della vecchia battitura di grano i Bucine, var man firar de urgamla tröskmetoder av vete. Detta föregår med en parad av bl.a. gamla lantbruksmaskiner. Det är dessutom möjligt att smaka lokala produkter och få ett glas vin.
- Medio september hålls det Festa e Fiera San Salvatore, som är en rad mindre arrangemang til heder och ära för bland annat polentan, vin och anonyma författare, hålls turneringsr i lokals kortspel, koncerter under öppen himmel och dans på stadens torg, m.m.
- Det hålls dessutom marknadsdag varje onsdag i Bucine.

 
 

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Toscana

search map