Agriturismo i Borselli i Toscana

Podere Torremozza

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i det praktfulla Toscanska landskapet 30 km från Florens ligger Podere Torremozza. Här bor man verkligen långt ute på landet och man ska köra 2,5 km på en ganska brant grusväg för att komma fram. Då grunden dessutom är ganska olikt fördelad på etager, rekommenderar ägaren inte detta ställe till barn under sju år.

Natursköna och fridfulla omgivningar

Gården omges av kastanjeskogar, olivlundar och vinmarker. Här är friden och lugnet totalt, vingårdarna ligger tätt, och allt inbjuder till njutning eller på sin höjd vandringsturer. Podere Torremozza har under flera år satts i stånd, varför man här finner en god blandning av autentisk miljö blandad med våra nutida krav på komfort.

Fin poolanläggning

Utomhus finner vi en fin pool och flera terrasser och veranda med bord och stolar, var gästerna fritt kan spendera tid, eller äta och dricka. Ägaren, Suzanna, är engelska, men har under de senaste årtiondena bott och arbetat i Toscana, varför hon gärna hjälper sina kunder med så gott som allt.

Välutrustade och stilrena lägenheter

Lägenheterna är smakfullt inredda med vikt på detaljer utan att för den skull vara överpyntade, som man kan se på vissa ställen. Kokvråerna är gedigna med fyra plattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och brödrost (engelska som hon är, tänker hon naturligtvis på te och toast..)

Läs om lägenheterna på Podere Torremozza

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Agriturismo Antico Fio

Poppi, Toscana

Borgo di Fontebussi

Montegonzi, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

search map