Semesterbostäder & hotell i Barga

 
Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Barga är värd att köra en omväg för att se ifall man redan befinner sig i Garfagnana eller området kring staden Lucca. Staden är med på listan över de vackraste medeltidsstäder i Italien och den pittoreska staden ligger på en kulle, och medan man traskar upp genom stadens gator mot toppen där man finner den praktfulla domkyrkan möter man det ena fina huset efter det andra samt genuina gränder, torg och skönt vardagsliv. På toppen av Barga finner man dessutom den mest imponerande utsikten till de omkringliggande bergen, skogklädda sluttningar och stadens röda tegeltak.

Genom de sista årtionde har åtskilliga utlänningar bosatt sig i Barga som med sin konstnärskoloni och sina musikfestivaler verkar mer attraktiv för dem som söker äkta toscansk idyll istället för det som genererar antal turister, som är fallet på flera andra ställe i regionen.

Staden rymmer ett flertal restauranger, pizzerior, butiker, barer och inköpsmöjligheter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Toscana

search map