Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Fattoria Sant'Appiano

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Landskapet utanför den lilla förtjusande staden Barberino Val d'Elsa är något av det vackraste i Toscana vilket säger ganska mycket. Placeringen är därför Fattoria Sant'Appianos styrka då du kan fint kombinera avkoppling på din egen terrass med spännande utflykter.

Restaurang på gångavstånd

Vingården Fattoria Sant'Appiano ligger vid en liten landsby som också heter Sant'Appiano, vilket också givit namn åt den romanska kyrkan. I landsbyn finns det även en restaurang som nås till fots från gården. Från gården är det fyra kilometer till Barberino Val'Elsa där man finner större urval av inköpsmöjligheter och matställen.

Pool och avkoppling

Den härliga poolen på 12 x 6 meter ligger strax nedanför den gamla ladan med lugn placering och vacker utsikt. Kring poolen finns det solstolar och parasoller som inbjuder till avkoppling efter en dag full av upplevelser i det vackra Toscana.

Aktiv vingård

Det produceras flera olika viner på gården och de framställer också två olika sorters grappa, olivolja och vinäger. Mot förfrågan kan man få en rundvisning i vinkällaren samt se vinproduktionen.

Kurt Hamrin

Den gamle svenske fotbollslegendaren Kurt "Kurre" Hamrin har tillsammans med sin son Piero börjat producera viner tillsammans med vingården Fattoria Sant'Appiano. Det rör sig bland annat om en Chianti DOCG som även finns i Systembolaget sortiment.

Lägenheter med privat uteplats

Lägenheterna ligger utspridda. Två lägenheter ligger vid villan, två andra ligger 200 meter bort i den lilla lantbyn och fyra st ligger i den renoverade ladan ca. 200 meter från villan. Möbleringen av lägenheterna är smakfull och alla har egen uteplats med bord och stolar, vare sig det är en trädgård, veranda eller terrass.

Läs om lägenheterna på Fattoria Sant'Appiano

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map