Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Borgo Poneta

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Halvvägs mellan Siena och Florens ligger vingården Borgo Poneta som erbjuder fem välinredda lägenheter, praktfullt landskap, gott vin och fin pool.

Gläd dig till ett dopp i poolen

Det är svårt att hitta något dåligt att berätta om detta ställe där gamla byggnader kombineras med modern komfort. Huvudaktiviteten på Borgo Poneta är fortfarande lantbruk, närmare bestämt framställs här vin och olivolja. Föräldrar kan här glädjas över de pittoreska byggningarna och utsikten och de minsta barnen över lekplatsen och alla över poolen på 14 x 7 meter som ligger en bit bort från lägenheterna mellan olivträd och utrustad med solstolar och parasoller.

Besök det lilla museum

Både barn och vuxna vill säkert besöka gårdens lilla museum för bondkultur där man vid renovering av gården funnit gamla redskap. Det är även roligt att besöka vinkällaren som är helt från 1500-talet och se de många vinflaskor och tunnor med Chianti. En flaska eller två ville många sätta pris på till deras måltid, som kanske är tillagad på grillen, och som kan avnjutas vid ett av borden i trädgården.

Läs om lägenheterna på Borgo Poneta

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria Sant'Appiano

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Borgo Filicardo

Montespertoli, Toscana

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

search map