Agriturismo i Asciano i Toscana

Baccoleno

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Baccoleno ligger vid slutet av en cypressväg med en häpnadsväckande utsikt över det vackra toscanska landskapet i området Crete Senesi nära den lilla staden Asciano och 30 km från vackra Siena.

Intressant pool

Den lilla borgen (eller större gård) består av en samling hus och en liten kyrka som tillsammans med den fina utsikten skapar ramarna för en perfekt semester i lantliga omgivningar. I en gammal lada har man inrett en fin pool med jacuzzi som under sommaren delvis kan öppna väggar och tak för att släppa in solens strålar.

Gott om plats och fin utsikt

Från hela stället är utsikten fin över landskapet. Bredvid poolen finns det stora gräsmattor med bord och stolar och lekplats. Det finns parkeringsplats för varje lägenhet och den tillmötesgående personalen i receptionen hjälper gärna till med förslag på utflykter etc.

8 lägenheter - alla med aircondition

De åtta lägenheterna är alla snyggt och charmigt inredda med moderna faciliteter trots man bevarat den gamla toscanska stilen med terracotta golv och träbalkar i taket. Varje lägenhet är utrustad med aircondition, ordentligt kök (med 4 kokplattor, ugn, diskmaskin och stort kylskåp), satellit-TV, tvättmaskin samt privat uteplats med trädgårdsmöbler.

Läs om lägenheterna på Baccoleno

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria Pogni

Tavarnelle Val di Pesa, Toscana

I Borghi

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Rekommendationer till dig

La Rocca del Maestrino

Quarrata, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Populärt i Toscana

search map