Villa i Arezzo i Toscana

Villa I Cipressi

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett typiskt gammalt bondhus där man inte ändrat mycket på det ursprungliga utseendet. Inredningen är typisk för denna typen av hus där man till ena sidan inte gjort mycket med inredningen, men på den andra tillfört moderna bekvämligheter.

Moderna bekvämligheter

Detta gör bl.a. att alla sovrum ligger på andra våningen, att här endast finns två badrum/toalett men moderna bekvämligheter som satellit-TV, tvättmaskin och diskmaskin dock vunnit sitt intåg. Men sina 300 m² ger huset god plats till de 9 gäster som här maximalt accepteras. Även trädgården är stor och här hittar man bord och stolar under de stora pinjeträden, cypresserna och granarna. Här finns också en rund pool med en diameter på 8 meter, ett bordtennisbord, en grill och vattenmassage med plats för 5 personer samt en sauna. Den närmaste inköpsställe ligger 4 km. bort.

Villa med 9 sovplaser:
- Huset ligger på två etager. På första våningen finns en stor entré, kök, uppehållsrum med öppen spis och badrum/toalett med dusch. På andra våningen finns tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar i varje, ett sovrum med en enkelsäng, ett stort uppehållsrum med biljardbord och ett badrum/toalett med dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Il Basso

Talla, Toscana

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Il Nido del Cu-Cu

Castiglion Fiorentino, Toscana

Rekommendationer till dig

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Dimora dei Venti

Scafa Alta, Sicilien

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

Populärt i Toscana

search map