Villa i Arezzo i Toscana

Casa Rossa

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Rakt igenom ett autentiskt lanthus som ligger med fin utsikt över landskapet. De sista 1,5 km. fram till huset är på grusväg.

Testa livet från förr

Här befinner man sig i orörd och outforskad natur i det östra Toscana. Huset är av den klassiska typen som man ser på många vykort och har dessutom en härlig pool på 9 x 5 meter men utan moderna faciliteter som diskmaskin eller aircondition. Detta är huset för de som prioriterar orginala golv, klassisk arkitektur och fridfulla omgivningar framför dagens komfort. Köksfaciliteterna är även spartanska, kylskåpet är inte så stort så du ska vara inställd på detta annars blir du besviken.

Måltider på altanen

Möblemanget är inte dåligt, snarare rustikt. Och vad ska man med en massa hårda vitvaror när man äter (och dricker) sina måltider på altanen i trädgården?

Uppvärmning ej möjligt

I huset finns inga värme element så uppvärmning är inte möjligt.

Villan på Casa Rossa

Villa med 7 sovplatser

Huset är fördelat på tre våningar. På första våningen finner man ett badrum med toalett och dusch samt ett tvättrum med tvättmaskin, strykbräda o h järn. På andra våningen finner man ett stort uppehållsrum med öppet kök och en imponerande öppen spis, sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med badkar och dusch. Från andra våningen kommer man via en trätrappa upp till tredje våningen där det finns ett härligt vardagsrum med en bäddsoffa för en person.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Il Basso

Talla, Toscana

Villa Quattro Mori

Arezzo, Toscana

Podere Le Macchie

Bibbiena, Toscana

Rekommendationer till dig

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map