Semesterbostad i Riva del Garda vid Gardasjön

Residence Monica

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Monica ligger i utkanten av Riva del Garda i gröna omgivningar ca. 1 km från centrum, men endast 300 meter från barer, butiker, restauranger och sjöstranden. Lägenheterna är från mitten av 80-talet men blev renoverade 2001.

Faciliteter för alla

Residenset erbjuder bar, reception med tillgång till internet, hall, TV-rum, spelrum, hiss, stor trädgård och en mycket stor pool (öppen mellan 9-13 och 15-20). Dessutom finns det sportaktiviteter i form av tennis, fotboll, basket, volleyboll och en lekplats för de små. Parkering finns att tillgå. För cykelentusiaster som har med sig mountainbikes finns förråd för att förvara cyklarna, har man inte med en cykel så kan man hyra en här. I trädgården är det möjligt att grilla och från alla lägenheter har man en fin utsikt över dalen.

Lägenheterna

Lägenheterna på Residence Monica har det gemensamt att de har en 60-tals inredning med låga soffor, korkdetaljer på väggarna och en blandning av äldre och modernare möbler. Bland våningsängarna i barnrummen är av nyare slag. Det ska dock noteras att det rör sig om bra våningsängar där även vuxna kan sova behagligt.

Lägenheterna på Residence Monica

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna är på ca. 50 m². De består av uppehålls- och matrum med bäddsoffa och kokvrå med fyra kokplattor, kylskåp, satelit-TV. Vidare finns det badrum och två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med enkelsäng) samt balkong.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna är på ca. 50 m². De består av uppehålls- och matrum med en dubbel bäddsoffa, litet kök med fyra kokplattor, kylskåp, satelit-TV samt en stor eller två mindre balkonger. Vidare finns det badrum och två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med enkelsäng).

Trerumslägenhet Attic med 5 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är på ca. 55 m². De består av uppehålls- och matrum med dubbel bäddsoffa, litet kök med fyra kokplattor, kylskåp, satelit-TV . Vidare finns det badrum med toalett och dusch och två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med enkelsäng). Lägenheten ligger på 5:e våningen och har en stor balkong på ca. 50 m².

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residenza Le Due Torri

Riva del Garda, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Casa Seia

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Casa Seia

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Casa Europa

Ledrosjön

Rifugio al Faggio

Ledrosjön

Casa Seia

Ledrosjön

search map