Hotell vid Ledrosjön i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Rifugio al Faggio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Prova den lokala potatisen Frukostbuffén
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Rifugio al Faggio ligger i bergen i den vackra Valle di Concei vid Ledrosjön som endast ligger 10-15 minuters bilfärd bort. Det tar ca. 30 minuter att åka till Gardasjön.

Träffa hela familjen

Stället ägs av den sympatiska familjen Santi. Till vardags är det oftast de två systrarna Eva och Elena som sköter det mesta, men man stöter säkerligen på både fastrar, kusiner och andra släktingar. För här är släktbanden starka och alla ger en hjälpande hand.

Ursprunglig stämning

Ställets namn, Rifugio al Faggio, betyder fristad vid bokträdet. Hotellet var var från början en liten stuga som tillhörde Eva och Elenas morfar och då den låg under en stor bok (som fortfarande står kvar) så namnet var ett naturligt val. Sedan det blev utbyggt och moderniserat så har man ändå lyckats behålla stämningen av en "trevlig" fristad i skogen.

Berömd restaurang

Stället är perfekt för naturälskare. Många av de vandringsleder och stigar som går genom bergen passerar precis här utanför. Men Rifugio al Faggio är berömt för något annat än bara naturen. Det är nämligen inte ovanligt att det under helgerna kommer gäster hit som kört ända från Milano för att äta middag på ställets berömda restaurang.

Möt lokalborna på baren

Förutom restaurangen finns det en frukostrestaurang, en bar som även lokalborna går till, en liten reception, hiss, parkering, trädgård med pool samt en liten lekplats för mindre barn. De ca. 20 rummen är fint men enkelt och rustikt inredda. De varierar en del i storlek. De har alla telefon, satellit-TV, förvaringsbox samt badrum med dusch och hårtork och i några av rummen finns balkong. De största rummen kan rymma upp till fyra personer.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

search map