Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Residence Cavezzi

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Cavezzi ligger i området Mezzolago på kort avstånd från inköpsmöjligheter (ca. 300 meter) och matställen (ca. 500 meter). Det är ca. 600 meter ner till sjön. Tre av lägenheterna uthyres till semestergäster medans de andra fyra används av ägarna själva.

Bada i poolen på andra sidan vägen

Gästerna kan använda sig av trädgården med det gemensamma grillområdet och av poolen som tillhör Residence Dromaé på andra sidan gatan. Husdjur är välkomna, men de bör vara kopplade i trädgården. Varje lägenhet har dessutom sat-tv. Lägenheterna är enkelt inredda.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (första våning):
-Lägenheten på första våning är ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå samt micro och dubbelbäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har utgång till eget trädgårdsområde med bord och stolar
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (andra våning):
-Lägenheten på andra våning är ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå samt ugn och dubbelbäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten råder dessutom över två balkonger.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (tredje våning):
Denna vindslägenhet ligger på tredje våning. Den är ca. 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa samt utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningsäng och badrum med toalett och litet badkar. På balkongen, som har utsikt från sidan av poolen, kan det inte sitta mer än två människor åt gången. NB: Det finns ingen tv i lägenheten.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casa Seia

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Residence Dromaé

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Villa alle Terrazze

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Casa Seia

Ledrosjön

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

search map