Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cavalese är en trevlig och charmig alpstad från 1300-talet och har det administrativa huvudsätet "Palazzo della Magnifica Communitá" i Val di Fiemme. I staden är det möjligt att besökabiografen, teater, de många butikerna eller äta middag på en av de många restauranger som serverar lokala rätter från området. När middagen är över kan man passande ta vägen förbi en av de många lokala barer eller diskotek.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Huvudstad för längdskidåkning men även utförsåkning för alla

Cavalese är tillsammans med Predazzo och andra småbyar i området en känd skidort och anses för att vara "den italienska huvudstaden" för längdskidåkning, som bland annat har gästats av stora längdskidåkningstävlingar. Staden bjuder på många former för aktiviteter, bl.a. övertäckt skridskobana, sporthall, tennis minigolf etc.

Tillhör Dolomiti Superski

Liftkortet är en del av Dolomiti Superski och de kändare områdena som Canazei och Campitello ligger endast en kort busstur härifrån – och det samma gäller för Sella Ronda skidturen. Cavalese är perfekt för både den duktiga skidåkaren som för nybörjaren. Skidspåren och pisterna är i ordning från december till april.

Ridning, cykling, vandring...

På sommaren erbjuder Cavalese en mängd aktiviteter för hela familjen; både ridning, cykling och vandring men även stavgång, simning och gym-faciliteter. Med andra ord, till en aktiv semester med garanterad frisk luft i lungorna och något att göra för hela familjen.

Ankomst till Cavalese

I bil kommer man till Cavalese vid att ta Brenner motorvägen till Ora och svänga av här, för att köra upp till Cavalese. Närmaste flygplats är Bolzano, Verona, Milano eller Venedig. De närmaste tågstationer är Ora, Bolzano och Trento.

 
 

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

Casa Europa

Ledrosjön

Residence Dromaé

Ledrosjön

search map