Semesterbostad i Canazei i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Clubresidence Al Sole

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Clubresidence Al Sole är ett semestercenter från 2008 som ligger nära Canazeis centrum var man finner inköps och shoppingmöjligheter. Det ligger vid Belvedere pisten och ca. 500 meter från Col dei Rossi skidlift.

Wellness og pools

På Clubresidence Al Sole finns det ett område med fitness rum, bastu, vattenmassage, turkiskt bad samt solarium. Det finns dessutom pool för vuxna och en pool för barn som är öppen alla dagar förutom ankomstdagen. Barnen har dessutom deras eget område i en miniklubb med lekplats.

Lägenheternas inredning

Lägenheterna är inredda i typisk aplin stil och de har alla balkong, internet, TV med flatscreen, förvaringsbox, mikrovågsugn, diskmaskin och hårtork.

Lägenheterna på Clubresidence Al Sole

Tvårumslägenheten Superior med 4 sovplatser

Denna typ av lägenhet ligger på framsidan av byggnaden. Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelsäng (som kan gömmas), sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar (kan sättas ihop), badrum med toalett och dusch samt balkong med utsikt.

Tvårumslägenheten Prestige med 4 sovplatser

Denna typ av lägenhet ligger på framsidan av byggnaden. Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelsäng (som kan gömmas), sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar (kan sättas ihop), badrum med toalett med badkar med vattenmassage samt balkong med utsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

search map