Semesterbostad i Canazei i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Casa Anny

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Utsikt från lägenheten SI Lägenhet SI Lägenheten MO Lägenhet RI
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Anny ligger 300 meter från skidiften i Canazei och 250 meter från centrum. Nedanför huset kör flera gånger om dagen ett litet elektroniskt tåg som tar en med upp till Belvederliften. Ca. 50 meter från huset går ett skidspår genom skogen (Belvedere - Canazei) så man nästan kan åka skidor fram till dörren. Affärer och inköpsmöjligheter ligger inom 100 meters avstånd.

Känsla av Alperna

Casa Anny framstår som ett trevligt "alphus" där det uthyres tre lägenheter av de totalt 20 som finns i huset. De andra lägenheterna är bebodda av lokala, så högljuddhet om natten tillåts inte. Lägenheterna är privatmöblerade så inredning och standard kan variera. Huset har även hiss. Det finns en hiss i byggnaden och ett skidrum med privata skåp för förvaring av skidor och pjäxor.

Lägenheterna på Casa Anny

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (RI)

Trerumslägenheten ligger på bottenvåningen och består av kök (utrustat med diskmaskin och TV) med stor terrass, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningsäng och badrum/WC. Lägenheten har även egen parkeringsplats.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (SI)

Denna trerumslägenhet ligger på tredje våningen (med hiss) och består av kök med matplats och dubbel bäddsoffa (bäst för barn) samt TV. Härifrån kommer man vidare till ett panoramiskt sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Lägenheten har även egen parkeringsplats.

Fyrrerumslägenhet med 4/6 sovplatser (MO)

Denna fyrarumslägenhet är fördelad på två våningar och består av uppehållsrum med kokvrå (med diskmaskin och mikrovågsugn) och utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng och eget badrum, sovrum med dubbelsäng; på övre våningen (vind) är det ett sovrum med tre enkelsängar samt egen TV och ett badrum till med toalett och dusch samt tvättmaskin. Lägenheten har dessutom egen parkeringsplats.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villetta del Lip

Canazei, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Residence Val di Fassa

Alba di Canazei, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Clubresidence Al Sole

Canazei, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

Residence Monica

Riva del Garda, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Apparthotel Princess

Alba di Canazei, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Casa Lupo Bianco

Canazei, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Residence Cavezzi

Ledrosjön

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

Residence Dromaé

Ledrosjön

search map