Semesterbostad i Canazei i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Apparthotel Princess

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Apparthotel Princess är ett nybyggt bostadskomplex från år 2000 med 55 lägenheter. Här bor ni med en panoramisk position ca. 2 km från Canazeis centrum. Lägenheterna ligger 500 meter från Ciampac-skidliften och 2 km från gondol liften i byn. Gratis skidbuss har hållplats 100 meter från lägenheterna.

Faciliteterna är i topp

På stället finns det reception, gemensamt uppehållsrum, restaurang & pizzeria, hiss, skid-depå och obevakad parkeringsplats. Gästerna kan dessutom gratis använda poolen, solarium, sauna, turkiskt bad och garage. Det finns dessutom internet point och tvättstuga. Inköpsmöjligheter finns det i närheten.

Lägenheterna

Detta är modernt möblerade enrumslägenheter som alla har telefon, TV, hårtork och safety-box. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelsäng, korridor med enkelsäng eller våningssäng och badrum med toalett. Det finns möjlighet för att få enrumslägenhet med 4 sovplatser med balkong och panoramisk utsikt mot betalning av ett lite högre pris.

Lägenheterna på Apparthotel Princess

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (ST2)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa för två och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork.

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (Typ ST3)

Lägenheterna är belliggande på första våningen eller lite högre upp med balkong. De består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa för två, enkelsäng vid ingången till lägenheten, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser (Typ ST4)

Lägenheterna är belliggande på första våningen eller lite högre upp med balkong. De består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa för två, våningssäng vid ingången till lägenheten, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser (Typ ST4 med utsikt & balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa för två, våningssäng vid ingången till lägenheten, badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Dessa lägenheter har balkong med utsikt över dalen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Clubresidence Al Sole

Canazei, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Residence Lores

Val Gardena, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Hotel e Residence Antares

Val Gardena, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

Residence Englo Vacanze

Riva del Garda, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Hotel zum Rosenbaum

Nalles, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Rifugio al Faggio

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

search map