Semester
i Canazei

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Hämtar innehåll

Canazei är den nästsista byn i Fassa-dalen tillsammans med Campitello och Alba di Canazei. Den består av smala vackra gator som går förbi gamla rådhuset, moderna hotell och spännande butiker. Byn bjuder dessutom på aktiviteter och livligt nattliv.

I Val di Fassa talar man i huvudsak italienska och det är en dal, där gamla hantverk och traditioner lever i bästavälmående, vilket kan ses i butikerna runt omkring. Här finns träarbeten och knipling vid sidan av pottor och kokkärl.

Till Canazei ankommer man med flyg till Venedig (3½ timme) eller Milano (4½ timme) eller med bil via Brennerpassets motorväg til Ora och genom Cavalese och Predazzo igenom Fassadalen så vintertid är snökedjor ett måste.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Apparthotel des Alpes

Cavalese

Lägenhetskomplex beliggande i solrik och lugn position 1500 meter från bycentrum och 1 km från Cermis kabinlift som kan nås med skidbuss. Lägenheterna är möblerade i den traditionella tyrolstil och råder över TV, telefon, säkerhetsbox, badrum och balkong.

Apparthotel Princess

Alba di Canazei

Nybyggt bostadskomplex med 55 lägenheter beliggande i bydelen Penia i solrik och panoramisk position. Detta är modernt möblerade enrumslägenheter som som alla har telefon, TV och safety-box.

Locanda dello Scalco

Piazzo

Locanda dello Scalco ligger som en pärla mitt bland bergen, långt från storstadsliv och trafik. Inredningen är dominerad av god smak och stor respekt för byggnadens historia. Kom hit och njut av både god mat och smakfull inredning.

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk