Semesterbostäder & hotell
i Canazei

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Hämtar innehåll

Skandinavernas populära skidort

Canazei är bland de absolut bästa skidorterna i Europa, och med bland de populäraste bland oss skandinaver när det gäller alpin skidåkning under vintermånaderna. Om du inte redan gjort det, testa själv!
Hitta hotell eller semesterbostad
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Hur många personer?
 

Canazei är den näst sista staden i Val di Fassa och har det största skidområdet tillsammans med Campitello och Alba. Den består av smala mysiga gator som går igenom gamla gårdshus, moderna hotell och spännande butiker. Staden har dessutom ett bra utbud av aktiviteter och ett livligt nattliv.

Traditioner och hantverk

I dalen Val di Fassa talas det mest italienska. I staden som ligger i en dal finns en lång tradition av hantverk som de flesta invånare lever av.
Canazei och Campitello hör till de mest kända skidområdena i Italien för Skandinaver.

Dolomiti Superski

Skidområdet är en del av Dolomitti Superski och området Belvedere är en del av det berömda Sella Ronda skidresor.

Snösäker destination

Detta är ett mycket snösäkert område, inte minst på grund av de många snökanonerna. Från toppen av Belvedere är det mycket långt till Arabba varifrån man kan ta sig till Corvara. Motsatt väg kan man också ta till Campitello och vidare över Passo Sella till Val Gardena.

Skidåkning på 2.681 meters höjd

Canazei ligger på 1.460 meters höjd och Campitello på 1.440 meters höjd där de högsta skidpisterna når upp till hela 2.681 meters höjd. Området är mycket stort med skidbussarna kör ofta och är dessutom inkl. i liftkortet så skulle man hamna i Campitello eller Alba är det inget problem.

...i egen bil eller med flyg och hyrbil

Man kommer till Canazei med bil genom Brennerpasset (motorvägen) och tar av upp genom Val Gardena och över Passo Sella som normalt är framkomlig. Skulle Passo Sella vara stängt tar man sig med bil fram via Brennermotorvägen till Ora, upp genom Cavalese och Predazzo genom Fassadalen. Ta med snökedjor under alla omständigheter.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Rifugio al Faggio

Ledrosjön

På detta sköna och familjeägda hotell kommer du helt ner i ro. Här bor du nämligen mitt i den unika och fridfulla naturen vid den härliga Ledrosjön. Låt lugnet sänka sig över dig vid poolen eller ta vandringskängorna på och ge dig ut i bergen.

Hotel Gasserhof

Bressanone

Högt över Bressanone på 1000 m.ö.h. ligger Hotel Gasserhof och välkomnar sina gäster med eleganta rum, en mysig restaurang och fin pool. Här har man en fin utgångspunkt för härliga semesterdagar i Dolomiterna.

Residence Club Sporting

San Martino di Castrozza

Residence Club Sporting erbjuder dig små lägenheter och ett stort urval av faciliteter som vill göra vistelsen optimal oavsett om du ska åka sidor om vintern eller vandra om våren/sommaren. Du finner ... nämligen både pool, reception, uppehållsrum, bordtennis, lekrum, tvätteri, restaurang, bar, hiss och parkeringsplats.Läs mer

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk