Semester
i Canazei

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Hämtar innehåll

Canazei är den nästsista byn i Fassa-dalen tillsammans med Campitello och Alba di Canazei. Den består av smala vackra gator som går förbi gamla rådhuset, moderna hotell och spännande butiker. Byn bjuder dessutom på aktiviteter och livligt nattliv.

I Val di Fassa talar man i huvudsak italienska och det är en dal, där gamla hantverk och traditioner lever i bästavälmående, vilket kan ses i butikerna runt omkring. Här finns träarbeten och knipling vid sidan av pottor och kokkärl.

Till Canazei ankommer man med flyg till Venedig (3½ timme) eller Milano (4½ timme) eller med bil via Brennerpassets motorväg til Ora och genom Cavalese och Predazzo igenom Fassadalen så vintertid är snökedjor ett måste.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Apparthotel des Alpes

Cavalese

Lägenhetskomplex beliggande i solrik och lugn position 1500 meter från bycentrum och 1 km från Cermis kabinlift som kan nås med skidbuss. Lägenheterna är möblerade i den traditionella tyrolstil och råder över TV, telefon, säkerhetsbox, badrum och balkong.

Residence Englo Vacanze

Riva del Garda

Residence Englo Vacanzes styrka ligger i placeringen. Du bor lugnt och fridfullt i fina lägenheter samtidigt som centrum och sjön väntar nedanför backen. Med gratis parkering är detta ett fint val för aktiva som gärna villa uppleva Gardasjön.

Relais Villa Madruzzo

Trento

Villa Madruzzo är en fin välskött villa från 1432 i gröna omgivningar utanför sevärda Trento. Ramarna är ståtliga och välkomnande och vittnar om historia. Barn är hjärtligt välkomna och det finns flera familjerum på hotellet.

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk