Semester
i Canazei

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Hämtar innehåll

Canazei är den nästsista byn i Fassa-dalen tillsammans med Campitello och Alba di Canazei. Den består av smala vackra gator som går förbi gamla rådhuset, moderna hotell och spännande butiker. Byn bjuder dessutom på aktiviteter och livligt nattliv.

I Val di Fassa talar man i huvudsak italienska och det är en dal, där gamla hantverk och traditioner lever i bästavälmående, vilket kan ses i butikerna runt omkring. Här finns träarbeten och knipling vid sidan av pottor och kokkärl.

Till Canazei ankommer man med flyg till Venedig (3½ timme) eller Milano (4½ timme) eller med bil via Brennerpassets motorväg til Ora och genom Cavalese och Predazzo igenom Fassadalen så vintertid är snökedjor ett måste.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Apparthotel Princess

Alba di Canazei

Nybyggt bostadskomplex med 55 lägenheter beliggande i bydelen Penia i solrik och panoramisk position. Detta är modernt möblerade enrumslägenheter som som alla har telefon, TV och safety-box.

Hotel Gasserhof

Bressanone

Högt över Bressanone på 1000 m.ö.h. ligger Hotel Gasserhof och välkomnar sina gäster med eleganta rum, en mysig restaurang och fin pool. Här har man en fin utgångspunkt för härliga semesterdagar i Dolomiterna.

Residence Englo Vacanze

Riva del Garda

Residence Englo Vacanzes styrka ligger i placeringen. Du bor lugnt och fridfullt i fina lägenheter samtidigt som centrum och sjön väntar nedanför backen. Med gratis parkering är detta ett fint val för aktiva som gärna villa uppleva Gardasjön.

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
Byt språk

Välkommen

Du har hamnat på vår nya hemsida som vi har utvecklat under de senaste månaderna. Målet är att den ska bli mer överskådlig och användarvänlig.

Ifall det finns funktioner som inte fungerar optimalt eller inte alls fungerar är du mer än välkommen att skriva till mig på peter@in-italia.se eller ringa till mig på 040 60 60 499.

Stäng meddelande