Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Alba di Canazei är en liten skidort i Val di Fassa som är en del av skidområdet, som generellt sätt omtalas som Canazei. De tre byarna i detta område är Campitello, Canazei och Alba och de ligger inom 4,3 km och det tar bara 6 minuter att köra från Alba till Campitello.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Skidområde

Alla tre område har deras huvudlift och skidlift, men eftersom Campitello och Canazei är sammanlänkade, har Alba sitt eget område, mera känt som Ciampac. Det är perfekt för nybörjare och oerfarna skidåkare.

Gratis skidbuss

Det går gratis bussar till Canazei, vilket är inkluderat i liftkortet och det tar bara några få minuter. Det går även avgångar till området Belvedere vid Canazei.

Liv och stämning

Där är affärer, restauranger och barer i Alba, likosm en skyttehall. Det är inte så hektiskt här utan trevligt och mysigt och det är väldigt många som varje år återvänder till Alba.

 
 

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

Casa Europa

Ledrosjön

Casa Seia

Ledrosjön

search map