Hotell i Taormina på Sicilien

Hotel Ariston

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Ariston ligger nära men ändå på behagligt avstånd från linbanan i Taormina. Det är kort avstånd till det historiska centrum med dess berömda huvudgata Corso Umberto där man finner ett fint shoppingutbud, lite för många souvenirbutiker samt flera utsiktspunkter varifrån man kan beundra vulkanen Etna och kusten. Nära hotellet ligger även den grekiska teater, men för att ta sig dit ska man gå genom centrum.

Pool i den århundrade gamla parken

Man kan komma fram till hotellet med bil men i verkligheten har man inte behov för bil. Från parkeringsplatsen vid linbanan går man in genom en liten port och man ankommer till den stora och frodiga parken med århundrade gamla träd som omger hotellet. I trädgården framför hotellet har man installerat en fin pool med tillhörande solterrass.

Faciliteter

Hotel Ariston har nyligen blivit delvist renoverat: hallen, restaurangen och gångarna samt superiorrummen är nyinredda. På hotellet finns det dessutom reception dygnet runt, frukostmatsal, bar, restaurang, hiss, bagagedepot och internetpoint.

Rummen

På hotellet finns det 119 rum och man kan välja - allt efter behov - rum med eller utan balkong, samt utsikt mot berget eller havssidan. Notera att havsutsikten kan vara mer eller mindre begränsad då parken kring hotellet prägas av en del träd. Gemensamt för alla rummen är att de har eget badrum med hårtork, satellit-TV, minibar, förvaringsbox samt vattenkokare för kaffe / te. Under sommaren finns det även aircondition som hotellet styr över, men det informeras inte på förhand när det finns tillgängligt och ej.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Villa Esperia

Taormina, Sicilien

Diamond Naxos Taormina

Giardini di Naxos, Sicilien

Rekommendationer till dig

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map