Villa i Scopello på Sicilien

Villa Rosa dei Venti

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villan ligger på kort avstånd från naturreservatet Lo Zingaro och den lilla byn Scopello och erbjuder en formidabel utsikt över havet och de exotiska omgivningar så som vår Herre skapade den: Orörd!

Ät måltiderna utomhus

Till villan hör en rymlig terrass med pergola av trä, ordentliga trädgårdsmöbler i trä samt ett mindre uppmurat kök samt grill. På så vis kan man inta sina måltider utomhus och njuta av utsikten. I trädgården finner man dessutom en inbjudande pool med tillhörande solstolar. Även från poolen är utsikten fin till bukten Baia di Guidaloca och det är endast 2.5 km till stenstränderna nedanför villan.

Praktiskt om inköp och området

Man befinner sig få minuter från den lilla byn Scopello där det finns en barn, några få matställe och en liten köpman som täcker basbehoven. För fler inköpsmöjligheter eller större urval av restauranger ska man köra de 5 km till staden Castellammare del Golfo där det finns ett stort urval av allting. Flygplatsen vid Trapani ligger endast 40 km bort.

Villa med 6 sovplatser (80 m²):
- Huset är inrett med vardagsrum med soffgrupp, satellit-TV med plasmaskärm, DVD och musikanläggning. Dessutom finns det kokvrå med 4 kokplattor, ugn, vattenkokare och diskmaskin samt matplats. I anslutning till köksfaciliteterna finns ett urval av sicilianska viner så att man under vistelsen kan njuta av ett gott lokalt vin. Dessutom finns det tre sovrum; ett dubbelrum, ett rum med våningssäng och ett tredje rum med två enkelsängar. Badrummet är utrustat med toalett, dusch och hårtork. Villan är dessutom utrustad med aircondition och tvättmaskin.

Extra service
Av ytterliggare service för gästerna i denna villa så finns det tillgång till diverse assistance dygnet runt: bokning av utflykter, båtturer eller kanottur för att upptäcka de små stränderna och bukterna i området.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa del Sol

Scopello, Sicilien

Villa Conchiglia

Scopello, Sicilien

Villa Morena

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map