Villa i Scopello på Sicilien

Villa Renata

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Renata ligger ca. 200 meter från den lilla bukten Guidaloca som är ett mysigt badställe för de lokala invånarna och gäster som vistas här stora delar av året.

Bo naturskönt nära staden

Stranden består av småsten, vi kunde även kalla det grus, vattnet är klart och utsikten till det närliggande reservatet Parco dello Zingaro med dess frodiga berg är vacker och harmonisk. Du har endast fyra kilometer till Castellamare del Golfo, där det finns många restauranger, caféer, inköpsmöjligheter och allt annat som du behöver under din semester, medan den trevliga lilla byn Scopello bara ligger två kilometer bort.

En bas för semestern i det fria

Villa Renata är på inget sätt lyxigt inredd och möblemanget är också ganska enkelt men vem kommer hit för att sitta inomhus när man har stranden på en minuts gångavstånd och även en jättestor terrass med havsutsikt? Det finns även en trädgård till villan och en grill samt ett litet utomhuskök. Där är parkering i gården.

Villa med 6 sovplatser 150 (m²)
- Villan ligger helt på markplan och består av uppehålsrum i förhöjd plan med öppen spis och soffgrupp, stort kök, två sovrum med dubbelsäng (varav det ena har aircondition och fin havsutsikt), ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med badkar och toalett.
Villans största plus är, utöver belägenheten, dess stora veranda med bord och stolar varifrån man njuter av en fin utsikt över havet.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villino dei Gabbiani

Scopello, Sicilien

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa Delfino

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map