Villa i Scopello på Sicilien

Villa Orca

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du nära Scopello och bukten vid Castellammare del Golfo, högt ovanför havet på en frodig sluttning vilket betyder att man har en fin utsikt till havets blå nyanser och de vackra omgivningarna.

Fin trädgård med medelhavsväxter och stämning

Trädgården till Villa Ocra präglas av sicilianska växter, kallade Macchia Mediterranea och dessa omgivningar inbjuder till en vistelse med avkoppling och privacy. Samtidigt finns det fina möjligheter att tillsammans med många andra ligga på stranden vid Scopello som villan ligger endast 2,60 km från.

Terrass, pool, grill och skön utsikt

Villan har en skön möblerad terrass mot havet som är övertäckt av en pergola av trä. Bredvid terrassen finner man villans pool där man kan njuta av ett dopp och de vackra omgivningarna. Dessutom finns det grill och privat parkering.

Villa med 8 sovepladser (ca. 140 m²):
- Villan ger gästerna möjlighet för att njuta av Scopellos naturliga skönhet och aldrig gå på kompromiss med den personliga komforten. Villan är inredd med ett kök/allrum med soffor och öppen spis. Köket är inrett med spis, bakugn, diskmaskin och vattenkokare. Man har vid inredningen haft öga för detaljer och därför finns det naturligtvis flatscreen-TV, DVD, stereoanläggning och satellit-dekoder.

Villan har 7 sovplatser som fördelar sig på 4 sovrum. Det finns tre dubbelrum varav ett med eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Till sist finns det ett rum med våningssäng och ännu ett badrum med toalett, hårtork och dusch. Villan är utrustad med aircondition och tvättmaskin.

Service 24 h

Som gäst i villan kan man dessutom dra fördel av att huset har service 24 h om dygnet så att man alltid kan få tag på barnpassning eller organiserat utflykter till närliggande naturreservatet Lo Zingaro, båtutlykter mm. För mer info om detta, tala med personalen vid ankomst.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Letizia

Scopello, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Letizia

Scopello, Sicilien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map