Villa i Scopello på Sicilien

Villa Morena

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Morena ligger på en utsiktspunkt ca. 350 meter från havet och stranden i det sköna naturreservatet Zingaro. Närmaste matställe och en liten butik finns i Scopello ca. 2 km från villan. I staden Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finner man ett stort urval av butiker och restauranger.

Fridfulla och natursköna omgivningar

Huset ligger i lugna omgivningar som präglas av medelhavsvegetation som är så speciellt för reservatet Zingaro. Det finns få andra sommarhus i området. Från terrassen och trädgården där det finns privat pool har man en enastående utsikt över havet och de vackra klipporna.

Villa med 4 sovplatser
- Villan är snyggt inredd med klassiska material från området. Man kommer in i ett stort ljust uppehållsrum med kokvrå med ugn varifrån man har en fin havsutsikt. Från hallen leder en trappa upp till ett litet loft där det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Huset har aircondition i alla rum samt tvättmaskin och TV. Det finns två terrasser (en med soffa och stolar samt en med bord och stolar) och ett grillområde.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Conchiglia

Scopello, Sicilien

Villa del Sol

Scopello, Sicilien

Villa Chiara

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map