Villa i Scopello på Sicilien

Villa Desirée

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Nedanför medeltidsbyn Scopellos historiska centrum finner man en förtrollande oberörd bukt där det azzurblå havet står i skön kontrast till det gröna naturreservatet Lo Zingaro: Dessa färger inramar den eleganta Villa Desirée.

Bo mitt i naturen få steg från havet

Med sin fördelaktiga placering endast 300 meter från vattenkanten och den vita stenstranden är Villa Desirée ett upplagt val av boende för de som älskar naturen och gärna vill vistas nära den utan att gå på kompromis med komforten. Området inbjuder till windsurfing, ridning, cykla mountainbike eller lustfiske. Scopello som by har ett par matställe, en köpman och en bagare. I annat fall ligger den något större staden och stämningsfulla Castellammare del Golfo inom behagligt köravstånd.

Härlig trädgård med pool, grill och havsutsikt

Villan är omgiven av en mindre trädgård präglad av den typiska medelhavsvegetation som kallas macchia mediterranea, samt två verandor som ligger härligt beskyddade under varsin pergola. Den ena terrassen är utrustad med grill-område, bord och stolar där man kan inta sina måltider, den andra är inredd med soffor och behagliga stolar som inbjuder till avslappning medan man njuter av omgivningarna. Dessutom finns det tvättmaskin och egen parkering.

Villa med 4 + 2 sovplatser:
- Till inredningen i villan har man hämtat inspiration i omgivningar, således att villan framstår behaglig och ljus. I vardagsrummet har man inrett en skön avdelning med soffor och varifrån man kan njuta av utsikten till havet. Från vardagsrummet leder en aluminumstege upp till ett öppet loft med plats för två extra sängar (används mot extra betalning). Det finns naturligtvis TV med plasmaskärm, DVD, dekoder och musikanläggning. Köket framstår funktionellt och är modernt inrett med spis med fyra kokplattor, ugn, microvågsugn och diskmaskin. Som ett litet extra plus finns det ett urval av viner, så att man kan njuta av sicilianska droppar under vistelsen. Villans två sovrum är åtskilt av ett elegant badrum med toalett, dusch och hårtork. Det ena sovrummet har dubbelsäng medan det andra har två enkelsängar. Villan är dessutom utrustad med aircondition.

Men det slutar inte här; villan är nämligen servicerad 24 timmar om dygnet, således att man kan köpa vissa tjänster som t.ex. barnpassning, hyra en kock eller boka utflykter i båt, kanot eller bil.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Delfino

Scopello, Sicilien

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa Morena

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map