Villa i Scopello på Sicilien

Villa Delfino

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

I dalen Grotticelli ligger Villa Delfino och uppenbarar sig som en gudagåva med en av de vackraste panoramiska utsikterna från Scopello och Sicilien vid sina fötter; ut över bukten Baia di Guidaloca tappar man andan vid första ögonkastet.

Trädgård med egen pool och utsikt

Från villans härliga veranda är det fri utsikt över omgivningarna. Terrassen är övertäckt av en pergola i trä - för att ge skugga från den brännande solen - lika så är trädgårdsmöblerna i trä och matchar därmed huset. I trädgården finner man en pool med tillhörande soldäck och solstolar varifrån många av semesterns timmar säkert kommer försvinna under solen, för även härifrån är det en underbar utsikt. Här finns dessutom ett grill område och privat parkering.

Utflykter och praktisk info till området

Man befinner sig några få minuter från den historiska staden och från Naturreservatet Lo Zingaro. I staden finner man restauranger, bar och en lite livsmedelbutik; 5 mk härifrån i Castellammare del Golfo finner man övriga nödvändigheter t.ex. bank, marknad och klädbutiker. Med endast 2,5 km från havet och de kända stenstränderna kommer man inte att sakna något under sin vistelse i Villa Delfino: aktiviteter som windsurfing, fiske, snorkling, dykning, ridning, mountainbike turer mm. och historiska monument ligger nära till hands.

Villa med 4 sovplatser på 90 m²:
- Villans inre är minst lika prisvärt som det yttre attributen, det finns rymliga uppehållsrum med soffgrupper, tv med plasmaskärm, dvd-spelare och musikanläggning; kokvrå med gashäll, ugn, vattenkokare och diskmaskin och matplats till fyra. Här finns dessutom tv sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, och naturligtvis badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns aircondition och tvättmaskin i huset.

Som gäst i villan, kan man njuta av lokala viner från ett mindre vin urval. Det är även möjligt att dra nytta av huset 24-timmar öppna service, så man kan organisera utflykter till naturreservatet Lo Zingaro, eller åka på en båt-utflykt antingen med motorbåt eller så paddlar man på upptäcktsfärd med kanot till små undan skymda stränder och vikar som är oåtkomliga landvägen. Fråga vid ankomst till villan.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa Desirée

Scopello, Sicilien

Villa del Sol

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Casa delle Sorelle

Castelbuono, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map