Villa i Scopello på Sicilien

Villa del Sol

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Utsikten över det exotiska naturreservatet Lo Zingaro och det blå havet kommer prägla er vistelse (och era minnen). Fåglarnas sång och det varma klimatet leder tankarna till en destination bortom Europa. Från detta fint placerade hus kan ni samla familjen och njuta av både utsikten och havsbrisen.

Utflykter och praktisk information

Närmaste matställen och en liten affär finns i Scopello ca. 2 km bort. I staden Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finner man ett ordentligt centrum och större urval av butiker. Mellan dessa två städer, på kort köravstånd från villan kommer man till områdets härliga sandstrand Giudaloca. Avståndet till Lo Zingaro naturreservat är också kort och där väntar en exotisk natur med fina möjligheter för vandring och aktiviteter. På stranden vid den berömda stranden tonnara di Scopello går det att hyra kanoter ifall man inte bara vill slappa på stranden. Bland kulturella utflykter kan vi rekommendera staden Castellammare del Golfo, Alcamo och den högt placerade medeltidsstaden Erice.

Villa med 4 + 1 sovepladser (ca. 69 m²):
Villan är ljus och bra planerad. Den består av ett vardagsrum med flatscreen-TV, stereo och DVD samt kök med ugn och fyra kokplattor, tvättmaskin och diskmaskin. Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Huset är utrustat med aircondition och rymmer dessutom en mindre vinkällare med stort urval av viner (som betalas på plats för de flaskor man öppnar). Det är dessutom möjligt att få till en extra säng mot tilläggsbetalning.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Conchiglia

Scopello, Sicilien

Villa Morena

Scopello, Sicilien

Villa Chiara

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt på Sicilien

search map