Villa i Scopello på Sicilien

Villa Conchiglia

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Conchiglia ligger på en utsiktspunkt mellan Castellammare del Golfo och Viscari dalen. I Castellammare (ca. 10 km) finner man inköpsmöjligheter i flertal samt ett ordentligt centrum. De närmaste matställe finns dock i Scopello (ca. 2 km) som är känd för den gamla tonnara och den fina baglio. Havet ligger ca. 2½ km bort.

Hög komfort

Villans utomhusareal bjuder på allt det man kan önska sig: en terrass med havsutsikt och trädgårdsmöbler samt grill. Dessutom finns det en liten men ytterst skön pool med tillhörande solterrass och lite mer avsides, parkeringsplats. Villan är ytterst välinredd med ett gott öga för detaljer och utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, strykjärn- och bräda, hårtork och för vistelse i kalla årstider även värmeanläggning. Det finns dessutom ett litet "vinlager" med lokala viner som man kan ta del av mot betalning.

Villa med 4 + 1 sovplatser (ca. 75 m²):
- Villan består av vardagsrum med kök (med fyra kokplattor och ugn samt diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Från vardagsrummet har man utgång till terrassen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa del Sol

Scopello, Sicilien

Villa Morena

Scopello, Sicilien

Villa Chiara

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map