Villa i Scopello på Sicilien

Il Gabbiano

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Planritning - första våningen Planritning - andra våningen
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Du finner närmaste matställen och en liten köpman i Scopello ca. 2 km bort. I staden Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finns ett ordentligt centrum och skön siciliansk stadsmiljö.

Drömhus med fin utsikt över havet

Villan byggdes efter de lokala och traditionella linjerna och byggd med naturliga material från området. Förutom en skön terrass finns det en liten pool med den vackraste utsikten man kan önska sig. Villan är ett utmärkt val för flera par eller en familj med större barn som vill kombinera en aktiv semester med trevliga utflykter samt lugn och ro i ett naturskönt område.

Villa med 6 sovplatser:
- Villan är fördelad på två våningar. På första våningen finner man ett open-space vardagsrum och kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen som man kommer upp till via en utvändig trappa finns det två sovrum med dubbelsängar och badrum med toalett och dusch. Villan är utrustad med aircondition / värmeanläggning, TV och tvättmaskin. Utvändigt finns det terrass / altan med grill samt utomhus dusch.

I trädgården finner du även utomhus-dusch och grill. Huset är dessutom utrustat med tvätteri, aircondition i alla rum, värmeanläggning samt alarm.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Morena

Scopello, Sicilien

Villa Conchiglia

Scopello, Sicilien

Villa del Sol

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map