Villa i Scafa Bassa på Sicilien

Villa Scoglio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Scoglio ligger i närheten av Borgo San Gregorio, ca. 1,5 km från havet. En nybyggd villa med fin utsikt över Borgo San Gregorio och dess hamn. Villan är högt belägen på en bergssluttning längs med den väg som leder till Naso.

Placering

Inköpsmöjligheter finns inom 500 meters avstånd i form av en liten butik med de vanligaste råvarorna. Större inköpsmöjligheter finner man i Capo d'Orlando, ca. 3 km från huset. Det finns trevliga matställen vid stranden i själva San Gregorio. Det finns många restauranger även i Capo d'Orlando samt på vägen mot Naso genom Scafa.

Villa Scoglio:
- Från den stora terrassen kommer man in i uppehållsrummet som är utrustat med kokvrå och en bäddsoffa samt enkelsäng. Vidare finns det sovrum med en stor balkong och havsutsikt. Badrummet består av toalett och dusch. Denna del av huset har aircondition. En annan dörr på terrassen leder till ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum. Detta rum, som inte har aircondition, utnyttjas endast när huset bokas för 5-6 personer och det hyrs inte ut till andra än dem som bor på Villa Scoglio.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Marzia

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Tramonto

Scafa Alta, Sicilien

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Rekommendationer till dig

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt på Sicilien

search map