Semesterbostäder & hotell i Sant'Ambrogio

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sant'Ambrogio är ett litet samhälle som ligger i Cefalús kommuen i höjddragen endast 6 km från det mysiga Medeltidscentrum i Cefalú.

Den lilla byn härstammar från slutet av 1700-talet och är byggt runt om Sant'Ambrogios kyrka. Det finns i grund och botten endast en väg i byn som går ner för berget till nordkustens gamla huvudväg (SS113) men idag väljer de flesta att köra på motorvägen mellan Messina och Palermo, förutom om de endast ska från byn till själva Cefalú där trafiken är mycket begränsad. Olivträd, vinmarker och en vacker utsikt präglar såväl den lilla byn som området vilket i praktiken betyder att de får (ca. 300) invånarna bor i ett sant natur paradis. Trots närheten till stranden och havet har fiske inte präglat byns ekonomi. Under huvudvägen SS113 finns det en smal strand varifrån man har utsikt över den imponerande dalen som har givit staden Cefalú sitt namn.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Rekommendationer till dig

Domus Mariae

Castellammare del Golfo, Sicilien

Appartamenti Pescatore

Castellammare del Golfo, Sicilien

4 Canti Case Vacanze

Castellammare del Golfo, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map