Semesterbostad i Sampieri på Sicilien

Terrazza Gravillea

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Gravillea ligger ca. 600 meter från havet och det fina stranden som kan nås till fots genom att man passerar landsvägen mellan Cava d'Aliga och Marina di Modica / Pozzallo. Det är kort avstånd till inköpsmöjligheter medan man ska köra en liten bit till närmsta restaurang, då det inte finns något riktigt matställe öppet förutom i juli och augusti.

Stor terrass med havsutsikt

I huset där lägenheten ligger bor ett äldre pensionerat par som sköter trädgården runt huset. Man kommer in till lägenheten via en utvändig trappa som leder upp till den stora terrassen med havsutsikt och trädgårdsmöbler. Terrassen är det som gör lägenheten attraktiv för de flesta resenärer. Lägenheteren invändigt är utrustad med aircondition, tvättmaskin och TV.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (2:a våningen med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är rymlig även invändigt och består av uppehållsrum med öppet kök (med bl.a. ugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och utgång till en mindre terrass som leder till ett tvättrum, badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet är man direkt förbunden med den stora terrassen med havsutsikt och trädgårdsmöbler.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casa Rosario

Punta Secca, Sicilien

Residence Sud Est

Marina di Ragusa, Sicilien

Terrazze Costa d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map