Semesterbostad i Sampieri på Sicilien

Terrazza Bouganville

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Bouganvillea ligger på den "riktiga" sidan av huvudvägen, alltså på strandsidan i Sampieris genuina centrum. Det är få steg från lägenheten till stranden och lika kort till de närmsta inköpsmöjligheter och caféer. För att komma till restauranger ska man dock köra bil, men på sommaren kan man äta lättare måltider på en av de strandcaféer man hittar i närheten.

Välutrustad lägenhet med stor terrass

Lägenheten är välutrustad och mycket välskött. Den är utrustad med aircondition, tvättmaskin, välutrustat kök med ugn och diskmaskin samt TV. Dess största kvalitet är dock den fina terrassen med bra och solida möbler samt ännu en takterrass med havsutsikt.

Femrumslägenhet med 6/8 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten har ingång från terrassen på andra våningen. På denna våning finns ett vardagsrum, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, sovrum med enkelsäng och plats för en extra säng samt badrum med toalett och dusch. På våningen ovanför (snedtak) finns ett sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch, tvättstuga med tvättmaskin samt en terrass med havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Sud Est

Marina di Ragusa, Sicilien

Villetta Elisa

Marina di Ragusa, Sicilien

Casa in Pietra

Sampieri, Sicilien

Rekommendationer till dig

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt på Sicilien

search map