Semesterbostad i Punta Secca på Sicilien

Villa Kaukana

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Kaukana ligger endast 250 meter från de sköna gyllene sandstränderna i Punta Secca och har en stor trädgård (5.000 m²) med härlig pool, lekområde för barn, ordentligt grillområde och privat parkeringsplats. Här kan du samla hela familjen och nyttja stället som en privat villa eller välja en av de få lägenheterna med egen uteplats.

Stora uteplatser till varje lägenhet

Lägenheterna har dessutom privat uteplats med bord och stolar så man kan sitta ute och njuta av de härliga sicilianska sommarkvällarna. Ägaren bor i bostaden under huset med sin familj.

Lugnt villakvarter nära stranden

Huset ligger i ett lugnt villakvarter så långt ifrån huvudvägen att man inte störs av trafiken. Man har ändå gångavstånd till inköpsmöjligheter (ca. 800 meter) och till stranden (300 meter). Känner man för att ta en något längre promenad kan man utan problem gå till Punta Seccas trevliga torg med den ståtliga fyren (ca. 1 km).

Fina lägenheter med aircondition

Lägenheterna är alla välmöblerade och utrustade med aircondition och satellit-TV. Gästerna kan dessutom använda sig av wi-fi förbindelse i den gemensamma trädgården - förbindelsen är bra efter italienska mått mätt, men inte tillräcklig till att alla gäster ska titta på film on-line eller arbeta med tunga program.

Läs om lägenheterna på Villa Kaukana

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populärt på Sicilien

Mahara Hotel

Mazara del Vallo

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo

search map