Semesterbostäder & hotell i Mondello

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mondello är Palermos största strand och badområde och har i flera år varit de lokala invånarnas favorit under sommarmånaderna. Detta beror utan tvekan mycket på den fina sandstranden på över en kilometer och det kristallklara havet. I Mondello råder det också en skön stämning runt det trevliga torget med många restuaranger och barer. För barnfamiljerna finns det dessutom ett stort utbud av pizzerior och för gourmeten lockar Mondello med flera fiskrestauranger av hög klass.

Strandpromenaden är tevlig och snyggt dekorerad med palmer. Man finner många olika butiker och restauranger längs med stranden. Paralellt med strandpromenaden ligger det flera vackra villor som tillhör anrika palermobor som valfärdar till Mondello på helgerna för att få lugn och ro från den hektiska storstaden. För vattensport entusiaster finns det flera intressanta möjligheter för att roa sig i vattnet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Vi rekomenderar Mondello till de som önskar en semester vid havet med restauranger precis i närheten och inte minst möjligheten för att besöka storstaden Palermo med sina vackra monument och goda shopping möjligheter. Det är enkelt att komma till Palermo med offentlig transport. Det finns flera dagliga avgångar och skulle man få lust till att tillbringa en utekväll i Palermo så kostar en taxi Palermo - Mondello ca. 250 SEK.

Vi vill dock göra resenärer uppmärksamma på att stranden är välbesökt under juli och augusti månad. Maj, juni, september och oktober är betydligt lugnare med hänsyn till strandplats för soltörstande skandinaver.

 
 

Rekommendationer till dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Populärt på Sicilien

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map