Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mazzaforno ligger ca. 4 kilometer väster om Cefalú och kan bäst beskrivas som ett villakvarter / sommarhusområde. Själva området är lugnt och en del av bostäderna är omringat av häckar eller murar för att få total "privacy".

Kusten vid Mazzaforno präglas av klippor men det finns även ett par sandstränder av finare och grövre sand. Mazzaforno är ett utmärkt område för dem som önskar ett boende utanför Cefalú i mer fridfulla omgivningar men som samtidigt vill befinna sig på ett rimligt avstånd från en stad med ett stort urval av restauranger och butiker.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

I själva området finns det inte många inköpsmöjligheter men å andra sidan så är det endast 4 kilometer till Cefalú där man finner flera inköpsmöjligheter. Det finns en stadsbuss service som kör i en slinga runt om Cefalú till Mazzaforno men den stannar endast längs med huvudvägen, dvs. långt ifrån själva bostadsområdet. Vi rekomenderar därför att man har med egenbil eller hyrbil vid sin vistelse i Mazzaforno.

 
 

Rekommendationer till dig

Appartamenti Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Balconi delle Isole

Cefalù, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populärt på Sicilien

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map