Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lo Zingaro är ett vackert naturreservat som ligger mellan byn Scopello och byn San Vito lo Capo på det nordvästliga Sicilien.

Naturreservatet bjuder på en mängd imponernade grottor i bergen bakom kusten och området är rikt på den typiska medelhavs växtligheten maki. På våren är området extra vackert då blommor i alla olika färger pryder landskapet.

Sommaren är härlig då man kan kombinera en utflykt till reservatet med ett härligt bad i havet. Sol och bad är också den största orsaken till att många besöker Lo Zingaro. Havet omkring Lo Zingaro är nämligen kristallklart och fullt av upplevelser. Om man är intresserad av dykning och snorkling kan man få fina upplevelser vid ett besök till Lo Zingaro.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Stränderna består till största del av småsten och klippformationer och man ska komma ihåg att ta med solkräm för här finns nästan ingen skugga och stenarna på stranden avger också en del värme.

Man kan också få en fin upplevelse genom att besöka det lilla tunfiskmuseumet som visar områdets tidigare betydelse för fiske.

Läs mer om Lo Zingaro

Om man är i detta område av Sicilien rekommenderar vi en härlig dag vid någon strand i reservatet.

Vid Lo Zingaro reservatet arrangerar vi boende i:
- Castellammare del Golfo
- San Vito lo Capo
- Scopello

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt på Sicilien

search map