Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna mindre men förhållandevis moderna stad ligger med närhet till många intressanta och spännande utflykter i bergen i det härliga landskapet. Den lokala stranden är bred och härlig och är en blandning av grov sand och småsten.

I staden är det ganska "dött" om vintern men det finns matställen och inköpsmöjligheter som har öppet året runt. Från våren till hösten finns det flera aktiviteter och flera av de lokala invånarna kommer ner från bergen för att njuta av solen på stranden. De kommer i varje fall inte för stadens kyrka som blev framröstad till Sicilien fulaste! Dock ser det lite bättre ut nu sen klocktornet blev färdigbyggt utan att kalla det för ett mästerverk.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Från Gliaca är det möjligt att gå längs med havet helt bort mot Brolo (ca. 2 km) där det finns ännu fler butiker men inte lika fin strand. Annars är det ca. 11 km till Capo d'Orlando mot väster och 57 km till Milazzo mot öster. Bergen i höglandet utgör Nebrodi Bergens naturreservat.

 
 

Populärt på Sicilien

search map