Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Il Poggio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Utsikt från poolen
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Poggio ligger på en utsiktspunkt på vägen mellan Gole dell'Alcantara mot Giardini di Naxos och Taormina. Närmaste restaurang ligger få hundra meter från stället på den närliggande Locanda delle Monache på andra sidan vägen, närmare staden.

Lantställe med pool

Detta gamla hus blev renoverat i 2009 och inrett med 4 rymliga lägenheter och ett rum. Förutom logimöjligheterna finns det reception, frukostmatsal samt fin pool med solstolar och parasoller varifrån man kan se havet i fjärran. Notera att poolen även är handikapp anpassad. Det finns även fri parkeringsplats för alla gäster. Trots den lantliga och idylliska placeringen i natursköna Gole Alacantara är det inte långt till kusten och bland annat den sevärda och välbesökta staden Taormina (14 km) samt badorten Giardini Naxos med sin fina strand (10 km). Även vulkanen Etna är värd ett besök ifall man vill vandra och uppleva den härliga naturen.

När hungern infinner sig

Frukosten serveras i en trevlig frukostmatsal nära receptionen och består av en ordentlig buffé. När vädret tillåtet kan du äta din frukost ute på terrassen med vacker utsikt. För kvällsmat finner du en trevlig restaurang på Casa delle Monache endast 300 meter bort, eller på Il Borgo (alla tre ställe har samma ägare) endast 1,5 km bort samt ett antal matställe mellan Gaggi (3,5 km) och Gole. På alla tre ställe kan du njuta av lokal vällagad mat som ledsagas av lokalt producerade viner och olivolja.

Lägenheter med aircondition

Lägenheterna blev nymöblerade i 2009. De är stora och ljusa och är alla utrustade med TV, aircondition och tillgång till internet. Man ska vara uppmärksam på att huvudvägen som ligger ca. 100 meter från själva il Poggio används under dagen av många besökande på Gole dell'Alcantara, varför man bör förvänta lite trafik som dock i stort sett inte kan höras vid poolen. Trafiken existerar dock inte nattetid.

Lägenheterna på Il Poggio

Enrumslägenhet Bianca Candida med 2 sovplatser (första vån.)

Lägenhet Bianca Candida ligger på första våningen och har självständig ingång. Lägenheten består av kök (4 kokplattor, ugn och litet matbord) som hör samman med ett ljust sovrum med dubbelsäng och två fönster. Lägenhetens badrum är HCP-anpassat, varför duschen har draperi.

Tvårumslägenhet Cervo med 2/3 sovplatser (upphöjd första vån.)

Lägenhet Cervo ligger på upphöjt första våning (8 trappsteg) och delar ingång med lägenheten Galli e Galline som ligger sidan om. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor och ugn), en bekväm bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt ett stort badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Galli e Galline med 2/3 sovplatser (upphöjd första vån.)

Lägenhet Galli e Galline ligger på upphöjt första våning (8 trappsteg) och delar ingång med lägenheten Cervo som ligger sidan om. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor och ugn), en bekväm bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt ett stort badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Dame e Cavalieri med 2/3 sovplatser (första vån.)

Lägenhet Dame e Cavalieri ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor och ugn), två bekväma bäddsoffor, garderobsrum, sovrum med dubbelsäng samt stort badrum med toalett, badkar och dusch.

Dubbelrum Sarto med frukost

Rummet Sarto ligger på första våningen och har ingång direkt från en härlig terrass med havsutsikt. Det är trevligt inrett rum med eget badrum, toalett, badkar och två fönster.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Parco Cavalonga

Ragusa, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt på Sicilien

search map