Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cinisi ligger lite tillbakadraget från havet i en vacker, kuperat landskap och kan bäst betraktas som en större landsby. I byn finner man ett brett urval av restauranger, pizzerior, små supermarket, frukstånd och butiker med alla sicilianska läckerheter.

Cinisi ligger i ett område av klassiska "maffiabyar", om man har en stor passion för maffiahistorier så är byn den helt perfekta remen för tat utforska de omkringliggande byarna Montelepre, Partinico, Borgetto osv. Men Cinisi är faktiskt känt för att vara en hemstad för den kända anti-maffia aktivisten Peppino Impastato - en ung radiovärd, som vågade ta tag i kampen mot den lokala maffiabossen, en kamp som skulle visa sig kosta honom livet. Det ligger många fina sandstränder i området bland annat Terrasini och Isola delle Femmine osv.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt på Sicilien

Etna Hotel

Giarre

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map