Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

White Apartment Suites

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du endast 100 meter från stadens berömda domkyrka och ännu kortare från shoppinggatan Corso Ruggiero, där du kan promenera med lokalbefolkningen och andra turister innan du hittar en trevlig restaurang i närheten.

Stämning och badsemester för två

Hit kan du komma med kollektivtrafik direkt från Palermo flygplats eller hyra en bil och parkera den utanför den gamla stadskärnan, där det är miljözon. Du kan åka på utflykter med buss (till bergen upp till Castelbuono) eller båt (ön Ustica och till de Eoliska öarna) - eller ta tåget till Milazzo, Palermo eller någon av de andra städerna längs kusten. Vill du hellre koppla av ligger den vackra stranden Porto Vecchio bara nerför gatan.., men du kan också koppla av på din balkong eller terrass.

Semestra i en välutrustad lägenhet med balkong eller terrass

På White Apartments kan du välja att bo i en lägenhet med balkong (3:e och 4:e våningen) eller terrass (5:e våningen). På tredje och fjärde våningen får du en välutrustad lägenhet - men är du villig att gå en våning högre upp, väntar en härlig terrass med havsutsikt - men tänk på att det inte finns någon hiss, och trapporna i Cefalùs centrum är ganska branta. Alla 3 lägenheter har kokvrå, aircondition, TV samt badrum med toalett och dusch och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt på Sicilien

search map