Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazzo Mediterraneo ligger i Cefalùs historiska centrum mellan den berömda och storslagna domkyrkan och den fina sandstranden vid dem gamla hamnen, där delar av filmen "Nuovo Cinema Paradiso" blev inspelad. Det är kort avstånd till matställe och inköpsmöjligheter. Närmaste parkeringsplats ligger ca. 300 meter från lägenheten, men i sommarmånaderna kan man inte räkna med att få plats varje gång.

Faciliteter

Lägenheten har ingång på tredje våningen och från dess terrass kan man ana stadens exotiska stämning och njuta av upplevelsen av att vara en del av den. Lägenheten är fint möblerad och utrustad med aircondition och TV. Det finns möjlighet för internetuppkoppling mot bokning och betalning.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
- Lägenheten är fördelad på två våningsplan. Man kommer in via uppehållsrummet med kokvrå och dubbel bäddsoffa. En trappa leder upp till ovanvåningen med badrum med toalett och dusch, ett ljust och fint sovrum med dubbelsäng samt utgång till den rymliga terrassen med bord och stolar samt härlig utsikt över havet och stadens tak.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casa Ifigenia

Cefalù, Sicilien

Appartamenti Presidiana

Cefalù, Sicilien

Terrazza Piazzetta

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt på Sicilien

search map