Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza Tramonto

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här är det förhållandevis lugnt då trafiken i denna del av staden är begränsad under sommarmånaderna. Via Bordonaro där lägenheten ligger är dessutom välkänd för de trevliga restaurangerna som ligger på denna gata. Byggnaden (undantag för entrén) är renoverad och framstår i dag i mycket gott skick.

Badsemester med gott om plats

Själva lägenheten mäter ca. 60 m² och ligger på fjärde våningen. Trapporna upp till lägenheten är inte optimala för små barn och gångbesvärade då trappstegen är branta. Detta är också det enda minus. Inredningen är fin och avstånden till stranden ytterst överkomligt. Allting ligger inom kort gångavstånd, och du behöver inte någon bil för att kunna njuta semestern. Ankommer du trots allt i bil kan du parkera mot betalning längs stranden i den nyare stadsdelen eller helt gratis vid kyrkogården ca. 1 km bort.

Allt inom räckhåll - utan bil

Det är lätt att komma till Cefalù med tåg från flygplatsen i Palermo (tågbyte vid Palermos Centralstationen) om du bor i centrum. Du kan promenera upp till den stora och fina domkyrkan eller flanera runt bland shoppinggatorna Corso Ruggiero och Via Bordonaro när du behöver en paus från solen - och du hittar många möjligheter äta ute utan att behöva oroa dig för transport. För utflykter utanför staden kan du ta bussen upp till spännande Castelbuono, ta tåget till Palermo för storstadspuls eller segla ut till de Eoliska Öarna.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser
Lägenheten består av uppehållsrum med TV och en ca. 10 m² stor terrass med havsutsikt som har utomhus dusch och utomhus kokvrå, kök, sovrum med dubbelsäng och sovrum med 2 sängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition.

Lägenheten på Terrazza Tramonto

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Själva lägenheten mäter ca. 60 m² och ligger på fjärde våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med TV och en ca. 10 m² stor terrass med havsutsikt som har utomhus dusch och utomhus kokvrå, kök, sovrum med dubbelsäng och sovrum med 2 sängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition och tvättmaskin.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

White Apartment Suites

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

White Apartment Suites

Cefalù, Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map