Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Palazzo Maria Suites

Pris från per pers.
Den gemensamma takterrassen Terrassen i lägenheten Guglielmo Passage framför lägenheten Turiddu Palazzo Maria är byggnaden till höger Reception Lägenheten Santuzza
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Palazzo Maria Suites är nästan för bra för att vara sant. Byggnaden härstammar från 1139 men har blivit nogrant renoverad med känsla och respekt för den gamla stilen. På grund av byggnadens ålder har inte alla lägenheter balkong - men den enorma takterrassen med utsikt löser alla problem när du önskar njuta av kvällssolen efter en dag på stranden.

Unik placering

Härifrån har man nära till allt. I samma byggnad finner man ett mycket trevligt Enoteca där du finner ett stort urval av fina sicilianska viner och där du kan få serverat spännande sicilianska rätter. Du bor mitt på det stämningsfulla och vackra torget Piazza Duomo med den mäktiga normanska domkyrkan, byggd av den store konungen Roger den 2:e. Barer, butiker, affärer, restauranger och inte minst stranden ligger alltsammans utanför dörren.

Välinredda lägenheter

Palazzo Maria består av 6 olika lägenheter som alla fått historiska namn; Ruggero, Turiddu, Federico, Costanza, Joanna och Guglielmo. Alla lägenheterna är ytterst trevliga och välinredda. Dessutom rymliga med gott om plats. De flesta av lägenheterna har egna balkonger - och alla har naturligtvis fri tillgång till takterrassen. Notera att ingen av lägenheterna har ugn, men dock microvågsugn.

Läs om lägenheterna på Palazzo Maria Suites

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Terrazza del Centro

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Balconi delle Isole

Cefalù, Sicilien

Suites sul Molo

Cefalù, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map