Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Casa del Cortile

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa del Cortile ligger i Cefalus centrum med entré från gatan via Madralisca. Det är ca. 150 meter till den pittoreska stranden vid den gamla stämningsfulla hamnen och ännu kortare till inköpsmöjligheter och matställe.

Charmerande inredning

Lägenheten är charmig på gott och ont: Inredningen är utan tvekan stämningsfull men det är inte alltid alla detaljer är i ordning. Det är med andra ord inte en lägenhet för de som önskar strikta linjer och vill att allt ska vara helt perfekt. Lägenheten är utrustad med aircondition, TV, balkong och en loggia (övertäckt terrass).

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (3:e vån. utan hiss):
- Lägenheten består av rymligt vardagsrum med soffor, matplats och loft med två sovplatser samt utgång till en balkong som hänger ihop med köket (4 kokplattor och ugn), två sovrum med dubbelsäng som både har utgång till den gemensamma loggia samt badrum med toalett och dusch (dock lite svårt att duscha utan att hela badrummet blir vått). Ytterliggare ett badrum med toalett och badkar ligger till vänster om entrén - på samma våning men på andra sidan av vardagsrummet i förhållande till sovrummen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Balconi delle Isole

Cefalù, Sicilien

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map