Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balconi Bellavista

Pris från per pers.
Lägenhet A Lägenhet A Lägenhet A Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Balconi Bellavista ligger i Cefalùs historiska centrum på Via Vittorio Emanuele. Nära till stranden och havet, som man har utsikt till från lägenheterna.

Placering är A och O

Så snart man kommer ner på gatunivå (båda lägenheterna ligger nämligen på 3e våning utan hiss) finns det många caféer och matställen. Inköpsmöjligheter ligger alldeles runt hörnet. Båda lägenheterna är ljusa och har utgång till balkongen med bord och stolar samt havsutsikt. Inredningen är enkel men båda lägenheterna råder över aircondition, strykjärn och strykbräda, hårtork, micro, TV och DVD-spelare.

Lägenheterna på Balconi Bellavista

Tvårumslägenhet A med 2/4 sovplatser (3e våning)

Lägenheten är ca 58 m² och ligger på tredje våning. Den består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år) samt utgång till bred balkong med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch med duschdraperi.

Fyrarumslägenhet B med 5 sovplatser (3e våning)

Lägenheten är ca 90 m² och ligger på tredje våning - dock fördelat på två våningar. Man kommer in i en bred hall med bäddsoffa, som leder in i ett sovrum med två enkelsängar. Därifrån är det en trappa som leder ner till köket och matrummet, som har utgång till en bred balkong. Från matrummet når man även ett sovrum med dubbelsäng och badrummet med toalett och dusch med duschdraperi. Observera: det är inga dörrar i lägenheten (undantag till badrummet) - sovrummen ligger dock på ett sätt att man inte ser in i de andra rummen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casa Ifigenia

Cefalù, Sicilien

Balcone Bastione

Cefalù, Sicilien

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map