Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balcone Bastione

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Balcone Bastione ligger i Cefalùs historiska centrum på ett litet torg, som alla i staden kallar Bastione, men som i verkligheten heterPiazza Crispi. Här bor du kort från den upptagna via Bordonaro, där du hittar ett antal matställen, och gatan Corso Ruggero, som leder upp till stadens berömda katedral.

Centralt men lugnt läge i det historiska centrum

På kort gångavstånd från lägenheten ligger också den gamla trädgården och den trevliga lilla stranden. Om du går lite längre, kan du också komma till stadens stora strand. Parkeringsmöjligheter är inte något du kan hitta precis nedanför lägenheten, då trafiken här är begränsad till stadens invånare, men du kan parkera ca 500 meter bort vid den nya trädgården eller på Piazza Colombo.

Trerumslägenhet med plats för 5 personer (med balkong och havsutsikt):
Lägenheten har en separat ingång och är fördelad på tre våningar. Den första våningen har ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt utgång till balkong med utsikt över havet och stadens gamla del. Den mellersta våningen har uppehållsrum med kokvrå med micro samt badrum med toalett och dusch samt hårtork. Den översta våningen har ännu ett sovrum med en dubbelsäng.

Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition, tvättmaskin och TV.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casa Ifigenia

Cefalù, Sicilien

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Balconi Bellavista

Cefalù, Sicilien

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Appartamenti Presidiana

Cefalù, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map